Aanbod

Coaching

Mogelijke thema’s voor coaching zijn vragen over de omgang met baas of collega, over iets dat je wilt of moet leren, loopbaanvraagstukken of andere ‘problemen’ waar je in het leven tegen aanloopt. Lees meer.

desicscion

Presenteren

Op natuurlijke wijze leer je je toehoorders te boeien zonder dat dit geweld doet aan je eigen authenticiteit. Met de presentatietechnieken die passen bij jouw persoonlijke stijl vergroot je je zelfvertrouwen om krachtig en enthousiast voor een groep te gaan staan. Lees meer. Gasunie

Teambuilding

Het succes van teambuilding is altijd afhankelijk van maatwerk. Het traject begint dan ook altijd met een intake gesprek om een inventarisatie te kunnen maken van lopende zaken, wensen en behoeften. Het team moet zelf invloed kunnen uitoefenen op de inhoud en doelstellingen van het programma. Lees meer. Boek_copy

Training open
inschrijving

Acquisitie voor professionals
Na afloop van deze training kun je overtuigend verkopen zonder ‘verkoperig’ over te komen. Je gaat effectief om met bezwaren, neemt de leiding in het gesprek. Je herkent koopsignalen en acteert hierop. Lees meer.

checklist

Profileren op de beurs
Na afloop van deze workshop: Weet je wat de eigenschappen zijn van de 'ideale' beursverkoper. Je kent de de do's & don'ts van op de beurs staan en je hebt een krachtige elevator pitch. Je hebt tevens geleerd hoe je contact maakt met een beursbezoeker. Lees meer.
Duikvaker

Training

Commercie
Verkopen is een vak. Commerciële vaardigheden kun je leren, trainen en oefenen. Verkopers en salesmensen moeten scoren, omzet genereren, target halen, nieuwe klanten werven en winstgevende orders binnenhalen. Lees meer.
sales
Klantgerichtheid
Professioneel en klantgericht aan de telefoon. Het accent ligt op het servicegericht en efficiënt behandelen van vragen en problemen van klanten. Telefoongesprekken verlopen gemakkelijker omdat je weet hoe je je doel bereikt. Lees meer.
Hendrik_Feeburg
Timemanagement
Timemanagement bestaat niet. Je kunt wel leren jezelf te managen, zodat je niet constant het idee hebt opgeslokt te worden door de tijd. Lees meer.
justintime
Communicatie
Je hebt behoefte aan een training waarin je flexibel leert in te spelen op je gesprekspartner. Dit doe je door rekening te houden met je gesprekspartner en door verschillende gespreksvaardigheden toe te passen. Lees meer.
communicatie
Solliciteren
De eerste indruk die je maakt is van groot belang bij solliciteren. De training geeft je ondersteuning en oefening bij de voorbereiding op een sollicitatie. Lees meer.
sollicitatie

Netwerken

Tips

Netwerken is het leggen en onderhouden van contacten die je verder kunnen helpen in je werk, je carrière en je privéleven. Maar dat is slechts één kant van de medaille. Dat netwerk is er niet alleen voor jou, het is de bedoeling dat ook de anderen er iets wijzer van worden. Netwerken is geven en nemen. Dus ook jij helpt mensen in je netwerk aan informatie en nieuwe contacten en geeft iemand net die tip over die ene leuke baan die goed bij haar past.Zo help je elkaar.
De basis van een goed netwerk is vertrouwen. Het doel is het delen van kennis, informatie en contacten. De crux is dat je weet wat je wilt bereiken en hoe je je netwerk gebruikt, onderhoudt en uitbreidt.


Hier alvast een kleine greep uit de tips:
 1. Zorg voor een strategie…


2. Zie netwerken als een vorm van dienstbaar leiderschap.


3. Weet „waarom‟, weet „hoe‟ en weet „met wie‟ je netwerkt.

Klik hier om het bestand te openen.  

gerard.jpg

logona