Gasunie

N.V. Nederlandse gasunie zorgt voor transport van aardag door een uitgebreid gasnetwerk in nederland en het noorden van duitsland. Het kantoor is gevestigd in groningen.

Citroen Dijkstra

Citroën Dijkstra biedt u een totaalaanbod wat betreft uw Citroën. Vanuit 7 modern ingerichte vestigingen in Almere, Lelystad, Emmeloord, Heerenveen, Drachten, Sneek en Groningen is Dijkstra u van dienst in de provincies Flevoland, Friesland en Groningen.
Personenauto's en bedrijfswagens
In de showrooms kunt u kennis maken met het complete Citroën gamma. Of u nu kiest voor een C1, C2, C3, C4, C4 Picasso, C5, C6 de C-Crosser of de nieuwe C3 Picasso, de enthousiaste verkoop-teams adviseren u deskundig en op maat. Ook voor het complete Citroën gamma bedrijfswagens kunt u bij Dijkstra terecht. Daarnaast heeft u bij Dijkstar keuze uit meer dan 200 occassions.

APK, onderhoud en reparatie
Dijkstra verzorgt de APK Keuring voor uw Citroën, is erkend RDW LPG Inbouwstation en biedt volledige airco-service. In de werkplaats wordt u geholpen door ervaren monteurs, die u met raad en daad ter zijde staan.

Financiering en leasing
Ook voor de producten van Citroën financiering of Citroën leasing bent u bij Dijkstra aan het juiste adres.

Bereikbaar en gastvrij: u bent van harte welkom!
Dijkstra Citroën is prima bereikbaar en biedt goede parkeerfaciliteiten. U wordt gastvrij ontvangen en u krijgt de persoonlijke aandacht die u verdient!

Euro Mobil

Euromobil Nederland is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en Skoda. Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 90 Euromobil partners (ruim 160 uitgiftepunten) en een verhuurvloot van ruim 9.500 auto's, waarvan 1.500 bedrijfswagens. Zo zijn wij als geen ander in staat te voorzien in uw mobiliteitsbehoefte.

Rabobank


rabobank

ANWB

Wij helpen u alles op de rit te krijgen met uw zomervakantie, wintersportvakantie of auto. Waar u ook naartoe gaat.

De wilgenborgh

De Wilgenborgh is het Ortho-Pedagogisch en Didactisch Centrum van de
Christelijke Scholengemeenschap Groningen (CSG). De Wilgenborgh geeft onderwijs
op VMBO/HAVO niveau aan leerlingen die het regulier onderwijs (nog) niet kunnen
volgen vanwege problemen van uiteenlopende aard. De Wilgenborgh staat voor
onderwijs met persoonlijke aandacht voor de individuele leerling, met oog voor
zijn of haar moeilijkheden én mogelijkheden.

Schildersbedrijf de Pastel

Wij zijn een jong en dynamisch schildersbedrijf met een tweetal vestigingen gelegen in de provincies Drenthe en Groningen. Door onze flexibele aard van werken zijn wij er in geslaagd in een kort tijdsbestek te groeien tot een bedrijf dat inmiddels zijn sporen heeft verdient bij opdrachtgevers in de particuliere als wel in de zakelijke en dienstverlenende sector waaronder uitzendbureaus, verzekeringsmaatschappijen, diverse horeca-gelegenheden en makelaarskantoren.

Zeefdrukkerijk Pesman Zn

Zeefdrukkerij Pesman Zn. is officieel geboren in het jaar 1987. In januari 2003 hebben wij ons gevestigd in het pand aan de Stavangerweg 21/27. Wij zijn specialist op het gebied van zeefdruk. U kunt hierbij denken aan het bedrukken van allerlei soorten kleding maar ook paraplu's, sporttassen, petten enz. Kortom vrijwel alles wat met stof te maken heeft

Lindenok

Het rietendak in Nederland heeft zich ontwikkeld van functionele bescherming tegen wind en regen tot een kroon op het werk. Deze ontwikkeling gaat nog steeds door. In het verleden was de nok van het dak slechts afgewerkt met riet, stro, heide- of grasplaggen. Het is het onderdeel dat het zwaarst belast wordt en in het verleden het meeste onderhoud behoefde. Dit is al een tijd niet meer het geval. Een vorst uit planken, zink, dakpannen en tot slot een vorst gemaakt van speciaal voor dit doel gefabriceerde keramische pannen waren verbeteringen die de nokafwerking steeds duurzamer hebben gemaakt.

Kids at Home

Kids at Home is sinds 2003 dé organisatie die op eigentijdse en eigenwijze manier begeleiding geeft aan kinderen met ontwikkelingsbeperkingen als ADHD of autisme verwante stoornissen. We doen dit door middel van onze eigen Kids at Home Methode,die uitgaat van ons eigen LEUK LEREN methodiek. Dit is een vorm van ontwikkelingsgerichte begeleiding, waarbij gebruik gemaakt wordt van de interesses, krachten en plezierbeleving van het kind. Onze goed opgeleide en intern getrainde begeleiders stellen zichzelf iedere dag ten doel de aanwezige kinderen die vaardigheden aan te leren die hen in staat stelt een steeds grotere mate van zelfstandigheid en zelfredzaamheid aan te kunnen. In samenwerking met ouders zorgen we ervoor dat de voorwaarden voor een positieve ontwikkeling van het kind gewaarborgd zijn. Zowel in de thuissituatie als bij Kids at Home. Uiteindelijk streven we ernaar dat gezinnen tegen ons zeggen: "We kunnen het zelf!" Hierbij houden wij uiteraard rekening met de draagkracht van gezin en kind.

Dijkstra wadlooptochten

Voor u is er een mogelijkheid om met het waddengebied kennis te maken door te gaan wadlopen. Deze milieu-vriendelijke vorm van recreatie brengt u in een ongekend wijds landschap, op een moment dat de natuurelementen ons daar toelaten. Zij bepalen op het wad het levensritme en ieder die zich in dit getijdenlandschap wil begeven zal zich hier aan moeten aanpassen. Als u eens wilt wadlopen moet u goed gezond zijn en over een behoorlijke conditie beschikken

Alfa college

Bij het Alfa-college vind je een opleiding die bij je past! Je kunt er sociaal cultureel werker worden, maar ook autoverkoper, schoonheidsspecialiste of kok. En zo zijn er nog veel meer beroepen waarvoor wij jou kunnen opleiden.

Carmel College

De Stichting Carmelcollege bestaat uit 12 instellingen voor bijzonder voortgezet onderwijs in Nederland. Op ruim 50 schoollocaties wordt een breed onderwijsaanbod verzorgd. Door deze veelheid aan schoollocaties waarborgen onze instellingen een kleinschalige, veilige leeromgeving voor hun leerlingen. In totaal worden 35.000 leerlingen in hun leerproces begeleid door ruim 4.200 medewerkers.

gerard.jpg
4238oo48116555900.jpg

logona