Teambuilding

Projectmatig werken, teamverantwoording en zelfsturende teams zijn slechts een aantal eigentijdse termen waaruit blijkt dat samenwerken een essentiële rol speelt binnen bedrijven en organisaties.

Van groot belang voor teamwork is dat er op een goede manier kan worden samengewerkt. Om te voorkomen dat conflictsituaties uit de hand lopen of teamwork stagneert, is het belangrijk af en toe stil te staan bij het functioneren van het team en te onderzoeken of er mogelijke verbeterpunten zijn. De Coaching centre beschikt, als onderdeel van New Atlantis, over een teambuildingtraject dat de mogelijkheid biedt om als team een time-out te nemen en te kijken of de juiste koers nog wel gevolgd wordt.

Een groep is geen team


Een groep wordt wel gedefinieerd als een verzameling mensen met één

of meer van de volgende eigenschappen:

*  er is een frequente interactie;

*  de deelnemers worden door zichzelf en/of door buitenstaanders gedefinieerd

    als groepslid;

*  er zijn gemeenschappelijke normen, waarden en belangen;

*  groepsleden vervullen een geheel van samenhangende rollen;

*  de groepsleden hebben baat bij het lidmaatschap van de groep;

*  er is een gemeenschappelijke wijze van optreden naar de buitenwereld toe.BoekMaatwerk bepalend voor succes

Het succes van teambuilding is altijd afhankelijk van maatwerk. Het traject begint dan ook altijd met een intake gesprek om een inventarisatie te kunnen maken van lopende zaken, wensen en behoeften. Het team moet zelf invloed kunnen uitoefenen op de inhoud en doelstellingen van het programma. Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn:

• Onderlinge communicatie
• Conflicthantering
• Motivatie
• Samenwerken
• Assertiviteit

Creativiteit

Een training teambuilding kan vorm gegeven worden aan de hand van een creatief thema. Dit met als doel om een team op een creatieve manier te laten werken aan verbeteringen en aan de onderlinge samenwerking. Voorbeelden van mogelijke activiteiten zijn:
• Duiken
• Schilderen
• Paardrijden
• Boetseren
• Muziek
• Outdoor-activiteiten

Het Fun Programma

team1Naast onze teambuilding programma's hebben we ook programma's waar de leden van een team, met een uitdaging, zich geheel kan ontspannen.

De uitdaging is om je eerste ademteug onderwater te nemen. Dit is leuk en ontspannend en geeft daarnaast ook de nodige adrenaline. Het team van coachingcentre.nl zal ervoor zorgen dat dit een onvergetelijke ervaring voor u zult worden.


Het FUN programma staat voor:

- plezier
- nieuwe ervaring opdoen
- (ont)spanning
- kennis verruimen
- duiken
- schilderen
- puzzel tochten
- leuke activiteiten
- allerlei workshops
 


Het FUN programma kan goed gecombineerd worden met een lunch en/of diner. Vraag naar de mogelijkheden. Wij werken samen met diverse hotels, vakantieparken en zwembaden zodat alles op 1 locatie kan plaatsvinden. Daarnaast hebben wij een eigen reis kantoor, ook voor onze buitenlandse locatie's


schilderen


autotewater_copy


eten
 

 

Opzet training


Om maatwerk te kunnen leveren is er altijd eerst een intakegesprek nodig. In dit gesprek worden de wensen en behoeften geïnventariseerd zodat er een plan van aanpak kan worden gemaakt. Het plan van aanpak zal met een begeleidende offerte vervolgens ter goedkeuring aan de opdrachtgever verzonden worden. Nadere informatie? Graag lichten wij onze aanpak voor teambuildingstrajecten toe tijdens een persoonlijke afspraak. Maak vrijblijvend een afspraak met onze trainingsadviseurs via tel: 06-22939930 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

gerard.jpg
4238oo194174846805.jpg

logona